19.04.21

  Доброго ранку,шановні учні! Сьогодні працюємо за розкладом вівторка

ВИХОВНА ГОДИНА 

Згідно з Указом Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 щороку 28 квітня в Україні  відзначають День охорони праці.Минулого року вірус COVID-19  зупинив життя цілої планети і внаслідок цього, звичайно, постраждали як роботодавці, так і працівники. Наслідки негативного впливу коронавірусної інфекції на сферу праці доводиться долати до цього часу.

За рекомендацією Міжнародної організації праці девіз зазначеного заходу у 2021 році -«Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР».Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем безпеки та здоров’я на роботі (БЗР), спрямованим на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці.

У 2021 році Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі присвячений залученню потенціалу елементів системи БЗР, визначених у Конвенції 2006 року про основи, що сприяють безпеці та здоров’ю на роботі (№ 187) . У доповіді до Всесвітнього дня висвітлено питання про те, як нинішня криза демонструє важливість зміцнення систем БЗР, включно зі службами безпеки та охрони здоров'я на роботі, як на національному рівні, так і на рівні підприємств.

У травні ми розпочнемо працювати над проєктом  "Як покращити безпеку та здоров'я учнів у школі в умовах пандемії ".Можна вже починати збирати ідеї та матеріали за  темою проєкту.

МАТЕМАТИКА Продовжуємо вчитися письмово додавати  з одним переходом через  розряд.Будемо складати вирази за таблицею.

Працюй зосереджено та самостійно.Розв'яжи приклади та вирази у з.455,456

Усно попрацюй із з.457,458,459. Скористайся інформацією таблиці з.460 (визнач тривалість літа) і розв'яжи задачу. 

                                                    Задача 460

     Позаторік- 15 дн .

    Торік- 1 літа          ↕️     на ? дн .く

               2                                   Розв'язання

   1)                                  (дн.)-торік

 2)                                    (дн)       

Вираз :

Відповідь:

ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ  462,463-РОЗВ'ЯЗАТИ

УКРАЇНСЬКА МОВА Продовжуємо працювати над текстами різних видів.На уроці ознайомимося з особливостями тексту-міркування.Розглянь опорну схему(ліву її частину)

Доєднуйся  до онлайн уроку в Zoom  о 9.30 за посиланням :


Ідентифікатор конференції: 901 664 6353
Код доступу: 123
Домашнє завдання  Вивчи правило ст.123 впр.344

ЛІТЕРАТУРНЕ ЧИТАННЯ  Ознайомимось з прекрасною поезією Л.Вознюк "Тріумф життя".Перевір,чи правильно ти розумієш значення слова "тріумф" http://sum.in.ua/s/triumf

Доєднуйся  до онлайн уроку в Zoom  о 9.50 за посиланням :


Ідентифікатор конференції: 901 664 6353
Код доступу: 123
Домашнє завдання ст.119-виразно читати,відповідати на запитання.Скласти асоціативний ланцюжок до слова "писанка".Виконати 1 дослідження із запропонованих на ст.119.

МИСТЕЦТВО Продовжуємо розглядати тему:"Ляльки-іграшки в житті та мистецтві"
Розглянь картини, малюнки та фотографії на ст.108-109,прочитай інформацію про особливості гуаші та акварелі.Виготов іграшкуз підручних матеріалів.Мені сподобалась гусениця,виготовлена із непотрібних колгот,яскрава шкарпетка також підійде.Можна створити свою іграшку,але обов'язкова умова-з непотрібних матеріалів.

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА Ознайомся з історією виникнення та розвитку баскетболу


 


Немає коментарів:

Дописати коментар

  ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ! Триває 32 навчальний  тиждень : " Все пов'язано з усім   ? " Промінчик грайливий заглян...