26.11.22

 

ДОБРОГО РАНКУ,  ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ!     

СЬОГОДНІ-29.11.2022 р. ВІВТОРОК
,Триває    13 тиждень : "Зимова мозаїка"Сьогодні згадай ознаки  зими

АНГЛІЙСЬКА МОВА Доєднуйся до уроку за посиланням https://meet.google.com/kdh-avgg-qas о 8.00,а всі необхідні матеріали розміщені на блозі учителя Старик Олени Леонідівни  http://englishstarykolena.blogspot.com 

МАТЕМАТИКА Тема : " Систематизація та узагальнення вивчено  го..» Запиши вивчені цифри у порядку зростання..Пограй у гру "Сусіди числа"Чи можеш пояснити значення слів: "РІВНІСТЬ, НЕРІВНІСТЬ, ВИРАЗ, ЗНАЧЕННЯ ВИРАЗУ, ДОДАНОК, СУМА, МАТЕМАТИЧНА ІСТОРІЯ, ВІДРІЗОК,СКЛАД ЧИСЛА"?  

Склади і запиши вирази на віднімання і додавання за числовим променем


 На с.  48 у з.2 повтори назви чисел у  математичному  виразі на додавання..Прочитай складені вирази (  "рівності")..різними способами.Запиши.

Склади математичні історії за малюнками  Запиши рівності 

У з.3 повтори правило знаходження невідомого доданка .Склади рівності для його ілюстрування про ск
лянки  із соком. 

Доєднуйся до уроку за посиланням   https://meet.google.com/ytt-oxhb-rcf о 8.30, щоб разом  систематизувати знання за темою.

МИСТЕЦТВО  Тема  "Святкові перетворення." Переглянь руханку «Танці-зігріванці».



 Навчись виконувати «Пісню сніговиків»: Рубальської Н. 




 Переглянь на с.53 рекомендації ,як грати у гру "Диригент"

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА.Тема " Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи з м'ячем. Вправи для опанування навичок володіння м'ячем (вправи з великим м'ячем). Рухлива гра "

Виконай  комплекс вправ ранкової гімнастики з м'ячем. Розучи вправи для опанування навичками володіння м'ячем (вправи з великим м'ячем)


Немає коментарів:

Дописати коментар

  ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ! Триває 32 навчальний  тиждень : " Все пов'язано з усім   ? " Промінчик грайливий заглян...