08.04.20

08,04

       Доброго ранку! Сьогодні працюємо за розкладом середи.

МАТЕМАТИКА.Розпочинаємо роботу з повторення табличок множення та ділення числа 2,а тепер- математичний диктант( ст.89 з.1 )Нагадую ,рахуємо усно,записуємо лише відповіді через кому в рядок.Приготуйся переглянути навчальне відео за темою нашого заняття.Ти почув знайомі назви фігур та зовсім нові слова.Сьогодні нам відкривають свої таємниці круг і коло.Якщо в тебе є циркуль,то за допомоги дорослих-спробуй накреслити коло.Якщо циркуль не знайшовся,нічого страшного.Вдома є багато чого з круглою основою.Обведи денце улюбленої чашки або вази,або підставки для олівів.У центрі потав точку О.Проведи 3 радіуси,як у завданні 3(ст.89)Скільки всього радіусів можна провести у накресленому чи обведеному  колі? Подумай над цим.Над з.4 поміркуй усно,згадай скільки см в 1 дм?.Письмово розв'яжемо з.5 (ст.89 ) і з.6 ст (88).Користуйся шаблоном,який я створюю тобі на допомогу(фото).

.Дякую за роботу. ДИЗАЙН Сьогодні у нас цікава і дуже потрібна діяльність.Ми будемо створювати "ввічливу табличку"Як це ?Запитаєш ти.Дуже просто , але надзвичайно необхідно.Розпочни зі спогадів вчорашнього дня.Яке слово ввічливості ти зустрічав чи говорив якнайчастіше? Ось я ,наприклаад, "ДЯКУЮ" В тлумачному словнику довідайся чи уточни значення цього слова та значення слова "ТАБЛИЧКА".https://slovnyk.ua/ Ось тепер ти готовий до роботи.Хоча ,ще потрібні матеріали та інструменти.Ножиці,клей,аркуш паперу з надрукованим(або написаним,або намальованим словом)і якісь оздоблювальні матеріали (тасьма,смужки паперу,непотрібні обкладинки із зошитів або сторінки прочитаних журналів)Фантазуй під час роботи! В якій життєвій ситуації можна з користю використати табличку.?Напиши,коли будеш надсилати роботу.(На ст.102 з.3 є деякі рекомендації до роботи)Обов'язково помилуйся роботами  однокласників.Відшукай свою в онлайн виставці "Вербові котики"

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА Відпочинь з користю


Немає коментарів:

Дописати коментар

  ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ! Триває 30 навчальний  тиждень : "Подорожі у часі та просторі  " Добрий день, Любі хлопчики ...