06.04.20

07/04

            Доброго ранку! Вітаю  всіх зі святом , із Благовіщенням!Сьогодні працюємо за розкладом вівторка!
     ЯДС Чи пам'ятаєш ти про заповнення весняного календаря .( Ст,30-31)? Занотуй у графі "Стан рослин",які рослини цвіли вже, і які дерева розпочали зараз своє цвітіння.
Сьогодні ти дізнаєшся про весняні явища в житті дерев  і кущів ,а згодом-і трав'янистих рослин.Переглянь відео  і прочитай у підручнику ст.109-110.
Яке явище ,з перелічених на
ст.110 не належить до весняних? Правильно.,ЛИСТОПАД.Попрацюй у ДЗ НА ст.39.Запиши і замалюй результати своїх спостережень.
МАТЕМАТИКА.Розпочни свою роботу із повторення таблиці множення і ділення на 2.Пройди тест на платформі "На урок" ,який перевіряє твої уміння виконувати дії з 0 та 1"
https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=485061.Сьогодні ми згадаємо ,як називаються числа при діленні.Правильно,результат- частка,найбільне число-ділене,а те,чим ділять -дільник.У з.1 ст.88 назви числа в рівностях(усно)Зараз письмово порівняй результат виразу і число або результати виразів у завданні 2.Далі попрацюй за шаблоном із завданнями 3,4,5,вставляючи дії,пояснення,відповіді.Дякую за роботу.

УКРАЇСЬКА МОВА Продовжуємо працювати.Запиши каліграфічно маленькі слова і за на у під біля через .Яким одним словом їх можна назвати?Так,це-службові слова.Звернись до впр.356 :усно за малюнком склади словосполучення (всі вони будуть із 3 слів),а письмово запиши 1 словосполучення та введи його в речення.
Діти під парасолькою-це словосполучення
Діти сховались від дощу під парасолькою.-це речення.Згадаємо правило про написанння службових слів (ст.99) і самостійно попрацюємо над впр.357.Завдання 3 -письмово .У вправі 358-завдання 1 -усне,а завдання 2 - письмове.
ФІЗИЧНА  КУЛЬТУРА.Повтори новий комплекс загальнорозвивальних вправ (розміщений на блозі 01.04)
ЧИТАННЯ Ми закінчили вивчати розділ :"Весна,весна-весняночка" Зараз перевіримо ,як уважно і вдумливо ти читав, міркував і  добре запам'ятовував.Виконай тестування на платформі "На урок " за  посиланням  https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=434873   А ЗАРАЗ РОЗПОЧНЕМО ТВОРЧУ ДІЯЛЬНІСТЬ.На ст. 89 вказана тема лепбука ,який ми створимо разом."ВЕЛИКОДНІЙ ПЕРЕДЗВІН"Кожен запропонує 1 сторінку за темою лепбука(хтось придумає або знайде загадку,хтось-віршик,хтось -малюнок атрибутів свята,....)Будь-які ідеї -доречні.Домовляємось-матеріал на А-4 (малюнок або запис ,або електронний формат).
Працюйте під ці чарівні звуки,вони стануть натхненням до роботи,поштовхом до творчості

Немає коментарів:

Дописати коментар

  ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ! Триває 30 навчальний  тиждень : "Подорожі у часі та просторі  " Добрий день, Любі хлопчики ...