09.04.20

10.04




   Доброго ранку! Праюємо за розкладом п'ятниці!
 ЯДС Вітаю учнів,які успішно пройшли тестування на тему "Природа навесні".Ось кращі результати.
Відзнач показники погоди в "Таблиці спостережень "за сьогодні. Як ти зрозумів,цвітіння яких дерев можна назвати "межею" між ранньоквітучими та пізньоквітучими рослинами? Чи згадав ти з якою метою створено Червону книгу України?

Переглянь відео і здогадайся про весняні  зміни в житті яких тварин піде мова на нашому занятті?  
Прочитай ст.112-113 про комах навесні.Відгадай загадки та виконай завдання у Д.З.(СТ.41) Які ж комахи з'являються першими?
МАТЕМАТИКА. Розпочинаємо з повторення таблиці множення та ділення на 2.Зараз складемо вирази  (з,2 ст.90)Щоб не помилитися згадаємо: Сума-"+",Різницця- "-",Добуток- "*",Частка-":"У тебе вийде 4 вирази ,кожен на 2 дії.Пам'ятай про використання дужок!Сьогодні задачу 3 (ст.90) ти можеш записати самостійно.(короткий запис і розв'язання).Продовжуємо розглядати геометричні фігури.На занятті дізнаєшся,що таке діаметр кола і круга.Переглянь відео Усно дай відповіді на всі запитання з.1(ст.90).Знайди ще на сторінці завдання,пов'язане з геометричними фігурами.(З.5 СТ.90) Не креслимо малюнок,а лише записуємо імена фігур.З.4-УСНО Дякую за роботу

ЧИТАННЯ Послухай казку і скажи,яку цікавинку від світлячка ти дізнався.СЬОГОДНІ ми працюємо за твоєю книгою,яку ти читаєш або прочитав нещодавно.Тема нашого заняття  "Чи знаєш ти...Для допитливих" Чекаю твоєї записаної цікавинки.Домовляємось:розповіді починаються так:  "Чи знаєш ти..."Якщо сподобалась світлячкова цікавинка,перероби її згідно нашого завдання.Сподіваюсь ,усі попраюють гарно- і в нас вийде 29 розповідей-цікавинок.
МИСТЕЦТВО  Сьогодні продовжуємо дізнаватись нове про віночок.Переглянь прекрасні роботи своїх однокласників.
 






Про який віночок розказано на ст.86 у підручнику.?Що ще називають віночками в музиці?Послухайте такий "віночок".Які музичні інструменти упізнав?Переглянь уривок балету,його героїня якраз і мешкала у квітах.А ще пісня на сл.В.Верховеня та муз.М.Ведмедері має назву "Віночок".(ст.87)Спробуй її заспівати за нотним записом.Можна розім'ятись  під руханку "Сонячний віночок"Дякую.Приємних вихідних.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ! Триває 30 навчальний  тиждень : "Подорожі у часі та просторі  " Добрий день, Любі хлопчики ...