14.04.20

13/04



                                   Вітаю всіх відвідувачів на блозі "Веселунчик"!

Щиро дякую за сумлінне та систематичне виконання завдань у період дистанційного навчання Бурдіній Мирославі, Коліснику Владиславу, Перепелиці Михайлу та Перепелиці Марії, Тонких Ганні.Кожна робота цих учнів - грунтовна ,правильна ,творча!
 Дякую дітям ,які працювали також гарно, але потребували певної допомоги та нагадувань:Батуріну Кирилу,КартохінуАртему, Мутиці Кірі, Павленко Євгенії та Павленко Катерині,Пасіці Артему ,Попову Олександру,Рогачу Артему,Ровенській Єлизаветі,Сібіреву Кирилу,Стрельнику Єфиму.
Хочеться,щоб усі учні нашого класу стали відповідальними , цілеспрямованими та сумлінними.


                                  Любі діти, з 13.04 я знаходжусь у відпустці. Дистанційні заняття

відновляться з 28.04.Нагадую вам,що у цей час ви спрямуєте більше зусиль на опанування іноземної мови,"Дизайну та технологій(інформаційних)".У вівторок ,четвер,п'ятницю не забувайте відзначати погоду у календарику спостережень. Щодня читайте по 30   хвилин зранку і ввечері  свою книгу .Повторюйте таблицю множення та ділення на 2.Вивчіть таблицю множення та ділення на 3
Продовжуйте збирати цікавинки,що оточують Вас або ті,що створюєте власноруч,за допомогою батьків,бабусь та дідусів. (Бажано фото,яким можна поділитись).Наприклад,у мене на підвіконні з самої осені ріс помідорний кущ,а саме сьогодні на ньому достигли 2 маленьких помідорчики.Це дуже несподівано,бо я думала,що без запилення комахами цвіту,не буде плодів.Ось помилуйтеся.

Раджу всі цікаві ідеї та думки записувати у "Щоденник вражень".
У кінці тижня нас всіх чекає Велике свято. Допоможіть рідним до нього приготуватися і гідно відзначити Великдень. Щастя,здоров'я,благодаті усім нам!
 Буду за Вами сумувати і чекати на зустріч.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ! Триває 30 навчальний  тиждень : "Подорожі у часі та просторі  " Добрий день, Любі хлопчики ...