04.05.20

05/05

                                  Доброго дня! Працюємо за розкладом вівторка,але не можу не показати красиві та потрібні вироби,які вчора (у понеділок) виготовили учні нашого класу і вчасно надіслали фото.Давайте разом переглянемо закладинки,які допомагають працювати з підручниками.Хто ще не створив свій шедевр,швидше беріться до роботи!
Ви переглядаєте закладинки: Стрельника Єфима,Попова Олександра ,Перепелиці Михайла та Перепелиці Марії, Бурдіної Мирослави ,Тонких Ганни та Павленко Катерини, Павленко Євгенії,Сібірцева Кирила та Батуріна Кирила





 
Я разом з підручниками дякую цим учням за працелюбність і пошану до книги.

ЯДС Сьогодні поговоримо про життя птахів та звірів навесні.Розпочнемо з визначення показників погоди.Попрацюємо за підручником ст.114-116.Переглянемо відео.У ДЗ. ВИКОНАЄМО завдання на ст.43-45(уроки 87,88-89)


МАТЕМАТИКА.РОЗПОЧНЕМО з повтрення таблиці множення числа 3. Уважно поспостерігай (з.2 ст97) як із прикладів таблиці множення на 3 утворюється таблиця ділення на 3.Якщо добре знаєш таблицю множення,то таблиця ділення-це як гра "Починай з кінця"Усно розв'яжи приклади 3 ст.97.За моїм малюнком до з.4 ст.97 згадай,як це -ділити порівну                                          

.
Письмово запиши розв'язання  з.5 ст.97 та прикладів 2 ст.98.Ознайомся із "МАГІЧНИМ " квадратом (з.6 ст.97 -усно) .Зараз ми пригадаємо ,як називають числа при множенні та навчимося шукати невідомий множник.Переглянь відео ( 5 ХВИЛИН СПОЧАТКУ )і ти зрозумієш правило знаходження невідомого множника.У підручнику -ст.98.з 3-4.Вивчи його.Самостійно запиши у зошиті з.5 і 6 ст.98.Дякую!

УКРАЇНСЬКА МОВА .Продовжуємо розкривати таємниці речень.Переглянь відео про види речень.

 На уроці  звернемо увагу поки що на  розповідні речення.Попрацюй із вправою 382.Усі вставлені літери пропиши у каліграфічній хвилинці (по 1 рядку) і ,звичайно,слово-назву українського танцю.Склади речення із назвою танцю і запиши.Вивчи правило про розповідні речення і виконай впр.384,385.Ти зрозумів,яких речень більше використовує у мовленні твоя вчителька?.А матуся?.А ти сам?
ЧИТАННЯ .Порадували результати тестування .Ось кращі з них.Так тримати!.Сподіваюсь,всі д працювали самостійно?

Зараз розпочинається вивчення нової теми : "Незабаром літечко".Влітку завжди діти більше спілкуться та граються.Без чого не можна по-чесному розпочати гру?Правильно,без визначення черги або розподілу ролей.Тому сьогодні згадаємо відомі та вивчемо нові ЛІЧИЛКИ.Зверни увагу: ці твори бувають народні та авторські.На ст.94-95  прочитай всі лічилки,обери ту.що сподобалась -вивчи напам'ять,а відео надішли разом із виконаними завданнями.
ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА.Чи вийшло в тебе придумати вправи з якимись побутовими предметами?А ось простий комплекс для рук та пальців,що сприяють розвитку пам'яті,уваги,покращують роботу мозку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ! Триває 34 навчальний  тиждень : " Збережімо ми природу- України гарну вроду" Ранок розпочав...