03.05.20

04.05

   
Доброго дня,любі діти та шановні батьки! Вітаю Вас із початком найяскравішого місяця весни -травня! Сьогодні працюємо за розкладом понеділка.
МАТЕМАТИКА. На уроці будемо тренуватися застосовувати таблицю множення ,розв'язувати числові вирази та задачі і навіть складати свої .Починаємо з усних вправ. Розв'яжи з.1 ст.96 ,не підглядаючи до таблички.Вишло? Молодець!У З.1 СТ.95 можна не рахуючи вставити у віконця пропущені числа і зробити рівності істинними. Переходимо до з. 3 ст.95.Назви суми за покупки у випадку а),б),в).Із З.4 ст.95 попрацюй усно за моїм малюнком.Письмово запиши розв'язання задач 2 ст.95 та з.5 ст.96 за поданими на фото короткими записами.Самостійно виконай письмово з.6 ст.95та з.6 ст.96.Усно складай задачі про різні життєві ситуаії ( про розлив меду- з.3,про замовлення страв - з.2,про відстань між нірками -з.4 на ст.96.)Проконтролюй себе: чи є запитання у складених тобою задачах? Чи вказані всі дані для пошуку відповідей ?  Оціни свою роботу 1 чи 2-3 словами.


ЧИТАННЯ. Ми закінчили вивчати тему про різні винаходи та цікавинки.Пропоную Вам перевірити свою обізнаність за темою,пройшовши тестування на порталі "На урок"Зробити це можна сьогодні до 20.00.за посиланням https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=329946

МИСТЕЦТВО. Згадай,будь ласка,що тобі відомо про орнамент.Чи є у тебе речі ,прикрашені орнаментами? На ст.92-93 переглянь геометричні та рослинні орнаменти.А тепер зроби та надішли самостійно створену закладинку у техніці аплікаії, прикрашену геометричним орнаментом.

УКРАЇНСЬКА МОВА Продовжуємо розгадувати таємниці речення
Перевір чи можеш сам закінчити такі початки речень:
Речення завжди виражає....
Речення може складатися з...
В кінці речення на письмі ставимо...,а в усному мовленні робимо...
Всі слова в реченні пишемо....
Якщо були заотруднення,то звернись до правил на ст.102-103.
Працюємо за слайдами презентаії.Зверни увагу !У зошиті буде записано :Дата.Каліграфічна хвилинка.Прислів'я Впр.379,380.Тренувальні вправи 1,2,3.Впр.381.Звичайно,без вивченого правила на ст.106 ніяк не обійтись.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ! Триває 32 навчальний  тиждень : " Все пов'язано з усім   ? " Промінчик грайливий заглян...