17.05.20

18.05

                            Доброго ранку , дорогі діти та батьки!
Презентую Вашій увазі готові плакати наших учнів(планувалося,що будуть заготовки).Діти залучили до роботи батьків,старших братиків та сестричок.Ось порадійте,що в них вийшло.


Ці роботи- витвір фантазії та прцьовитості  Бурдіної М., Колісника В., Перепелиці М., Перепелиці М., Павленко Ж., Ровенської Л., Попова О., Тонких Г.,Нікітченка С.






 Праюємо за розкладом п'ятниці.
ЯДС Розпочнемо з відзначення показників погоди за сьогодні.А зараз згадаємо оповідання .що прочитали  цього тижня ( на уроці читання)- "Он як буває" М.Магери.Якби головний герой навчався разом з нами сьогодні,то не трапилось біди,а для пташок - трагедії.Прочитайте лист Пана Лісника ,якого він написав у газету "Життя природи" ст.131.Запам'ятай та вивчи на ст.132 визначення "РОСЛИНОЇДНІ та ХИЖІ  комахи".Переглянь відео .Ознайомся з матеріалом підручника ст.132.Попрацюй у ДЗ на ст.58.Як ти зрозумів,якої поведінки чи допомоги чекають від нас птахи у червні?Відкривайте зранку вікно чи кватирку-слухайте спів пташок,бо скоро його буде нечутно.
МАТЕМАТИКА .Повторимо таблиці множення та ділення на 2 і 3 .І ПРИГОТУЄМО повну табличку множення ,яка в тебе  є (на закладинці чи на зошиті або на форзаці підручника) До речі ," Таблиця Піфагора"теж дуже зручна.Повторимо ще правила порядку дій у виразах.СЬОГОДНІ БУДЕМО МНОЖИТИ І ДІЛИТИ З ЧИСЛАМИ 4,5,6.
Усно порахуй з.1 ст.109 і переглянь способи знаходження периметра прямокутника у з.4 ст.109. Письмово  виконай з.2 ст.109 (УГОРІ над знаком арифметичних дій пронумеруй маленькими цифрами порядок дій.),Запиши лише розв'язання задач у з.3 а,б.Накресли відрізок АВ у з.5 ст.109.і виконай геометриче завдання.ДЯКУЮ ЗА РОБОТУ.
ЧИТАННЯ Дуже рада повідомити Вам тему нашого заняття: "СМІХ НЕСЕ ЗДОРОВ'Я ДІТЯМ " Ми працюємо з дитячою книгою,а не з підручником.Як Ви гадаєте ,які твори входять до кола нашого читання сьогодні?Так,це-гуморески,смішинки,анекдоти,небелиці,веселі  оповідання та поезії.Якщо у твоїй домашній бібліотеці немає творів за темою,можна знайти і прочитати  або прослухати на одному із сайтів.
Можна згадати кумедний випадок із власного життя або життя своїх друзів ,родичів,навіть випадок із шкільного життя.Запиши коротко свій твір і надішли мені.
МИСТЕЦТВО Дякую ще раз всім дітям ,які створили рекламу соку-дарунку природи



















Немає коментарів:

Дописати коментар

  ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ! Триває 32 навчальний  тиждень : " Все пов'язано з усім   ? " Промінчик грайливий заглян...