18.05.20

19.05

                           Доброго ранку,любі діти та батьки !

Радію повідомити ,що в нашому класі багато поціновувачів реклами і здоров'я.Перегляньте роботи  Бурдіної Мирослави, Попова Олександра, Картохіна Артема, Мельник Олександри, Перепелиці Марії, Перепелиці Михайла, Тонких Ганни, Павленко Євгенії, Колісника Владислава та Пасіки Артема -так Ви дізнаєтесь про улюблені соки цих працьовитих і творчих дітлахів.Хто ще обмірковує свою роботу-черпайте ідеї та втілюйте їх!
 

 


 

 Ще раз дякую за творчість,працьовитість ,відповідальність дітям і за допомогу, підтримку, пораду-батькам. Разом-Ви сила! Сьогодні працюємо за розкладом вівторка


ЯДС 



Розпочинаємо з відзначення показників погоди у клендарі спостережень. Продовжуємо пізнавати життя рослин улітку.Спочатку пригадай за відео як розпізнавати дерева,кущі,трав'янисті рослини.Прочитай текст ст.128-129.Вивчи правило про підлісок.Поясни значення прислів'їв.Переглянь ще одне відео.
Попрацюй у ДЗ.Виконай завдання на ст.55,56

МАТЕМАТИКА.Повторюємо таблицю множення та ділення на 2 і 3.Згадуємо,як називаються числа при множенні,а при діленні?Сьогодні будемо вчитися знаходити невідомий дільник- те число,що стоїть другим у рівності на ділення.А яке число у такій рівності найбільше? Вивчи правило на ст.107(з.1) і розглянь,у з.2 зразок.У з.3 ст 107 за зразком письмово запиши рівності на знаходження невідомого дільника.(прикладів буде 8 ,зразок не пишемо)та рівності у з.4 .Наостанок-попрацюй над задачею 5.Короткий запис створи у формі малюнка .Угорі буде 2 ватрушки і круасан(вказана вартість 20 грн),а внизу -2 ватрушки і 2 круасани(вартість 28 грн).
 Працюй за планом:
1. Знайди вартість 1 круасана(від вартості другої покупки віднімемо вартість першої)
2.Знайди вартість 2 ватрушок
3.Знайди вартість 1 ватрушки
ЗВЕРНИ УВАГУ! У відповіді буде 2 величини(вартість круасана і вартість ватрушки)

 УКРАЇНСЬКА МОВА.Сьогодні розпочинаємо вивчати тему "Текст",а вчора повторювали все ,що вивчили про речення.Хто у тесті припустився помилок,пройдіть його повторно і розберіться.Переглянь відео,зосередься.Вивчи правило на ст.112.Попрацюй усно із вправами 399,400,401,404,.Письмово запиши вправи 402,405,406( у цій вправі текст не списуємо,а лише формулюємо тему 1 реченням,придумуємо заголовок, ділимо слова для переносу).Правила переносу слів можна повторити на ст.15.

ЧИТАННЯ Сьогодні перевіряємо рівень сформованості навичок слухання і розуміння усного мовлення. (Аудіювання текста)Налаштуйся на роботу.Уважно прослухай текст, за бажанням можеш намалювати квітку,щоб краще уявити все почуте.Відповідай на запитання чітко і правильно за посиланням https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=9353261  Завдання буде активним до 21.05 до 17.00.На проходження - 1 спроба і 15 хвилин.
У подарунок "Гаряча квітка" дарує тобі віршик про свою подружку" на ст.104 підручника.Навчись поезію читати виразно.

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА. Чи стрибаєш зараз ти зі скакакою  вдома? Давайте проведемо заочні змагання.1 СПРОБА -РОЗМИНКА.2 СПРОБА-ЗМАГАННЯ.Напиши,скільки разів тобі вдалося стрибати зі  скакалкою з 2 спроби.Так ми дізнаємось переможця заочних змагань- стрибків на 2 ногах зі скакалкою.Обов'язково буде привітання переможців!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ! Триває 32 навчальний  тиждень : " Все пов'язано з усім   ? " Промінчик грайливий заглян...