24.05.20

25/05

                               Доброго ранку, дорогі діти та шановні батьки!


 Висловлюю визнання та подяку дітям,які своєчасно та у повному обсязі виконали завдання минулого тижня та їх батькам,які сприяли навчальній діяльності,допомагали та контролювали виконане.Щиро дякую   Бурдіній М., Коліснику В.,Мельник О., Перепелиці М., Перепелиці М., Павленко Ж., Ровенській Л., Попову О., Стрельнику Є.,Тонких Г.    Сьогодні працюємо за розкладом понеділка. 
МАТЕМАТИКА.Розпочнемо з повторенн вивчених таблиць множення та ділення .Приготуємо для роботи на уроці друковану таблицю множення ,лінійку та олівець.У з.2 ст 110   накресли 2 зазначених відрізка і порівняй їх.Нагадую ,щоб виконати кратне порівняння,слід визначити скільки разів АБ вміщується в СД.Письмово       виконай завдання 1,3  на ст.110(пам'ятай про порядок дій та працюй за друкованою таблицею множення) , розв'яжи письмово задачу   5.
Нагадую ,завтра- контрольне   тестування за матеріалом,вивченим у 2 класі. Повтори всі таблички і правила.  Бажаю успіхів!
УКРАЇНСЬКА МОВА Продовжуємо пізнавати секрети теми "Текст".Спершу-каліграфічна хвилинка (ст.119 з.423)Із словниковим словом придумай і запиши обов'язково речення.
Переглянь відео і виконай завдання з нього(за текстом про папужок письмово).Вивчи 2 правила на ст.120.Із завданнями впр 425 попрацюй усно ,а із впр.426-письмово.Як виглядає будиночок  "Текст"?

ЧИТАННЯ Рада познайомити сьогодні тебе з автором нового оповідання І.Мацко.Яке цікаве оповідання цієї авторки ми вже читали? З ролику ти дізнаєшся не лише як виглядає письменниця ,а ще яке хобі вона має. Навчися швидко читати слова з тексту на ст 106 вгорі.Звернись за поясненням значення слова  "старожитності" до тлумачного словника.https://slovnyk.ua/index.php?swrd=%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%96

Можеш читати оповідання  і запам'ятовувати всіх дійових осіб.Прочитай текст ще раз : частинами , склади і запиши план на 4-5 пунктів (не більше) На наступному уроці ми обговоримо,чий план найкраще розкриває зміст оповідання та будову тексту
МИСТЕЦТВО
Зараз ми відпочинемо і підготуємось до подорожі  Європою.(СТ.100-101) Подивись,як працювала другокласниця..Мені особисто сподобалось,як економно вона використовувала папір і  як в охайному стані тримала робоче місце.Результат її роботи- прекрасний  колаж за темою урока.Чекаю від усіх аплікацій,колажів або поробок із овочів на тему: "Транспортний засіб для подорожі Європою"








                                          

Немає коментарів:

Дописати коментар

  ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ! Триває 27 навчальний  тиждень : «Чи впливає реклама на вибір людини?» Вітаю із весняним тижнем на пер...