20.05.20

22.05

                            Доброго ранку , дорогі діти та батьки!
Презентую Вашій увазі готові плакати наших учнів(планувалося,що будуть заготовки).Діти залучили до роботи батьків,старших братиків та сестричок.Ось порадійте,що в них вийшло.


Ці роботи- витвір фантазії та прцьовитості  Бурдіної М., Колісника В., Перепелиці М., Перепелиці М., Павленко Ж., Ровенської Л., Попова О., Тонких Г.,Нікітченка С.






 Праюємо за розкладом п'ятниці.
ЯДС Розпочнемо з відзначення показників погоди за сьогодні.А зараз згадаємо оповідання .що прочитали  цього тижня ( на уроці читання)- "Он як буває" М.Магери.Якби головний герой навчався разом з нами сьогодні,то не трапилось біди,а для пташок - трагедії.Прочитайте лист Пана Лісника ,який він написав у газету "Життя природи" ст.131.Запам'ятай та вивчи на ст.132 визначення "РОСЛИНОЇДНІ та ХИЖІ  комахи".Переглянь відео .Ознайомся з матеріалом підручника ст.132.Попрацюй у ДЗ на ст.58.Як ти зрозумів,якої поведінки чи допомоги чекають від нас птахи у червні?Відкривайте зранку вікно чи кватирку-слухайте спів пташок,бо скоро його буде нечутно.
МАТЕМАТИКА .Повторимо таблиці множення та ділення на 2 і 3 .І ПРИГОТУЄМО повну табличку множення ,яка в тебе  є (на закладинці чи на зошиті або на форзаці підручника) До речі ," Таблиця Піфагора"теж дуже зручна.Повторимо ще правила порядку дій у виразах.СЬОГОДНІ БУДЕМО МНОЖИТИ І ДІЛИТИ З ЧИСЛАМИ 4,5,6.
Усно порахуй з.1 ст.109 і переглянь способи знаходження периметра прямокутника у з.4 ст.109. Письмово  виконай з.2 ст.109 (УГОРІ над знаком арифметичних дій пронумеруй маленькими цифрами порядок дій.),Запиши лише розв'язання задач у з.3 а,б.Накресли відрізок АВ у з.5 ст.109.і виконай геометриче завдання.ДЯКУЮ ЗА РОБОТУ.
ЧИТАННЯ Дуже рада повідомити Вам тему нашого заняття: "СМІХ НЕСЕ ЗДОРОВ'Я ДІТЯМ " Ми працюємо з дитячою книгою,а не з підручником.Як Ви гадаєте ,які твори входять до кола нашого читання сьогодні?Так,це-гуморески,смішинки,анекдоти,небелиці,веселі  оповідання та поезії.Якщо у твоїй домашній бібліотеці немає творів за темою,можна знайти і прочитати  або прослухати на одному із сайтів.

Можна згадати кумедний випадок із власного життя або життя своїх друзів ,родичів,навіть випадок із шкільного життя.Запиши коротко свій твір і надішли мені.
МИСТЕЦТВО Дякую ще раз всім дітям ,які створили рекламу соку-дарунку природи:Бурдіній Мирославі, Попову Олександру, Картохіну Артему, Мельник Олександрі, Перепелиці Марії, Перепелиці Михайлу, Тонких Ганні, Павленко Євгенії, Коліснику Владиславу та Пасіці Артему. Уявіть ,щоб привернути увагу людей до здорового харчування, австралійський художник Карл Уорнер пише "смачні пейзажі".Переглянь його роботу на ст.94.Прослухай музичний твір П.Моріа. "Така-Таката".Ти плескав у долоні? А хотілось?Музика допомагає рекламувати потрібне і корисне.На попередніх сторінках блогу є руханка "Райдуга" і пісня "Веселка" .Відтвори те ,що тобі більше сподобалось.

Бажаю всім добре відпочити,зайнятися своєю улюбленою справою,допомогти комусь і почути слова вдячності.До зустрічі 25.05.2020 р.


















Немає коментарів:

Дописати коментар

   ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ! Триває 29 навчальний  тиждень : " Рух і час" Нумо привітаємось, Нумо посміхнемося, Нумо в ...