10.01.21

 Доброго ранку, любі діти. Вітаю Вас та Ваших батьків із Новим 2021 роком! Бажаю всім доброго здоров'я , родинного благополуччя, справжнього щастя та здійснення усіх заповітних мрій.Новорічні свята тривають до Водохреща ( 19 СІЧНЯ) , тож бажання продовжують здійснюватися.
   

 Сьогодні розпочинаються навчальні                                                                                                               заняття                                                                

 у дистанційному  форматі : працюємо за розкладом понеділка.

ЯДС.Розпочинаємо нову тему :" Людина і жива природа".Уважно ознайомся із завданнями розділу ,умовами родинного проєкту ,поміркуй над гаслом : "Любити природу- це любити людей та Батьківщину" (с.73 підручника) На першому уроці за темою ми зробимо відкриття про "зелене диво Землі". Працювати будемо ще у друкованому зошиті.(2 частина). Продовжуй зазначати показники погоди у понеділок,четвер та п'ятницю. Переглянь навчальне відео за темою , прочитай матеріал на с.74-75.

Попрацюй за сторінкою зошита (с.1).Зазначай відповіді у чорнетці на сторінці з одного боку, щоб можна було вирізати і наклеїти у друкованому згодом.





Домашнє завдання:с.73-76.Відповіді до "Кошика запитань",запис у чорнетці відповідей до завдань друкованого зошита (с.1)

МАТЕМАТИКА
Працюємо у форматі відеоконференії ,доєднуємось своєчасно о 9.00

Идентификатор конференции: 901 664 6353
Код доступа: 123
Домашнє завдання:  розв'язати задачу 652 двома способами та  виконати завдання 657.
 ЛІТЕРАТУРНЕ ЧИТАННЯ .Тебе вітають "Казки народів світу".Розпочнемо вивчати розділ з дослідження медіа.Уважно переглянь .Чи можна цей медіапродукт назвати мультфільмом?

Так ,дійсно, це- пізнавальна програма. Що нового ти дізнався про цих ссавців?Мені дуже сподобався цей дитячий канал ,я на нього підписалася.Попрацюймо над назвою казки .Тобі цікаво дістати відповідь на запитання :"Чому кажани не з'являються вдень?"Коли прочитаєш казку- пізнаєш мудрість індійського народу , який спостерігав за цими ссавцями.Прочитай казку на с.70-71.Дай відповіді на запитання ,зпропонуй свій варіант заголовка до казки.
МИСТЕЦТВО   "Чарівні дива" продовжуються.

Переглянь відео ,що створила дівчинка- учениця хореографічного класу про підготовку та прем'єту балету "Снігова королева".Перечитай матеріал підручника с.66-67.Чи зрозумів ти ,що таке "па", "пуанти",чи згадав ти значення музичних скорочень   mp ,   f ? Заспівай пісню "Баба снігова" 


.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ! Триває 30 навчальний  тиждень : "Подорожі у часі та просторі  " Добрий день, Любі хлопчики ...