17.01.21

                         Доброго ранку! Сьогодні працюємо за розкладом понеділка.

ЯДС.Тема :"Людина і жива природа "ознайомлює нас із "зеленим дивом Землі".Минулого тижня ми дізналися, чим особливий різноманітний світ рослин, чому квіткові рослини -найпоширеніші на Землі, які рослини називають хвойними.Сьогодні пізнаємо, які рослини є культурними.Так-так. Ми намагаємось ,вчимося бути культурними людьми, а певні рослини із насінинки виростають і називаються культурними.Переглянь навчальне відео.

Розглянь фото 1,2,3 на ст.79,прочитай інформацію на ст.79-80.Як ти розумієш значення слова "сорт"?   Яблуками якого сорту ти полюбляєш смакувати?
ЗАВДАННЯ ДЛЯ ДОПИТЛИВИХ.Довідайся ,де батьківщина яблука або твого улюбленого овоча ( фрукта).
ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ.Прочитати ст.79-80,запитання із кошика.Виконай завдання у друкованому зошиті на ст.3-5(ДО УРОКУ 53)

МАТЕМАТИКА Сьогодні працюємо у форматі конференції Zoom о  09:00

Ідентифікатор 901 664 6353 Код доступу 123
Сьогодні розпочинаємо працювати за частиною 2.Пам'ятайте,що її слід обгорнути та вкласти закладинку.Потренуйся називати час по-різному : у форматі 24 год та 12 годин за схемою у підручнику на ст.4,порівнюй величини у з.5 та обчисли значення виразів, враховуючи порядок дій у з 4.
ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ СТ.4 з.7,8.
ЛІТЕРАТУРНЕ ЧИТАННЯ Сьогодні працюємо у форматі конференції Zoom о  09:25 Підключиться https://us04web.zoom.us/j/9016646353?pwd=VUNsR2xFTVFUVXVBU240Z2VybkhLUT09

Ідентифікатор 901 664 6353 Код доступу 123
Чи віриш ти ,що чайник може перетворитись на собаку? А чи собака на чайник?
Таке буває ...у казках.Прочиташи японську народну казку  "Як собака перетворився на чайник", ти не лише запам'ятаєш це незвичайне перетворення,а й пізнаєш багато філософських думок про сьогоднішнє своє життя.
Прочитай казку,з'ясуй значення: слів "танукі", "путівець", "ріо";фразеологізмів "бідні, як мак начетверо","у кишенях вітер гуляє"                                                                                                                             
ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ СТ.75-76 .Скласти план казки за поданою схемою:
                                Як собака перетворився на чайник
                                                            План
1.Зустріч бідного діда з танукі  на путівці
2.
3.
4.
5.Чайник розмовляє
6.     
7.Перетворення чайника на собаку.
МИСТЕЦТВО Переглянь всі ілюстраії на ст. 62,66.Згадай героїню казок ,мультфільмів -Снігову  Королеву.Повтори значення всіх нових визначень з музичної грамоти : "дієз, бемоль, бекар",назви динамічних вдтінків "mp"  "f".
ЗАВДАННЯ ДЛЯ  ТВОРЧИХ Створи диво-портрет Снігової Королеви у програмі гіф-анімації або придумай маленьку поспівку, або створи музичну мелодію,або досліди розміщений нижче медіафайл (Жанр.Хто є виконавцем?Кого названо Сніжною Королевою? Настрій від дослідження)










Немає коментарів:

Дописати коментар

  ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ! Триває 32 навчальний  тиждень : " Все пов'язано з усім   ? " Промінчик грайливий заглян...