18.01.21

 Доброго ранку! У День Водохреща вітаю усіх учнів ,сестер та братів,батьків,дідусів та бабусь.Зичу всім міцного здоров'я, щастя ,успіхів та перемог!

ВИХОВНА ГОДИНА Сьогодні ми згадємо сторінки історії нашої держави.Мова піде про День со,орності України.Ознайомся самостійно з інформацією за посиланням:

  https://cutt.us/VLP9v 

Переглянемо разом медіа та дослідимо його 


Який жанр переглянутого медіаресурсу? Які події спонукали до створення свята?
Запиши прізвища  українських поетів,які почув під час перегляду.Як по-іншому можна назвати свято,зберігаючи його ідею та значення? Обговоріть у родині вагомість і вплив Дня Соборності
на свідомість кожного українця.

МАТЕМАТИКА Закріпи самостійно вміння переводити час у 12-годинний або у 24-годинний формат так , як ми робили вчора на онлайн-уроці.Виконай завдання 10,11,12.(ст.5) та з.5 (ст.4) Надішли ці виконані завдання на  мою електронну адресу :sobk.sobko@gmail.com

УКРАЇНСЬКА МОВА Сьогодні будемо працювати онлайн .НАВЧИМОСЯ  встановлювати зв'язок  між прикметником та іменником .У цьому допоможуть мовні дослідження (впр.202,203) та правила на ст.72.
Підключення до  Zoom о 9.00

Ідентифікатор : 901 664 6353 Код доступу: 123

ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ Вивчи правила на ст. 72.Виконай впр.205

 ЛІТЕАТУРНЕ ЧИТАННЯ Сьогодні обміняємось враженнями про народні казки народів світу та розпочнемо знайомство з авторськими казками українських письменників.О.Дігтяр представить до Вашої уваги казку "Сон жовтого таксі"
Підключення до  Zoom о 9.25

Ідентифікатор : 901 664 6353 Код доступу: 123
ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ Після прочитання казки придумай загадку або ребус про транспорт,або створи афішу-рекламу для служби таксі нашого міста.
ПАМ'ЯТАЙ!Афіша - це рекламна листівка, яка використовується для того, щоб розповісти про майбутній концерт, вихід нового фільму або про нову театральну виставу, про відкриття нового магазину, акції, які зараз у Вас проходять, або щоб запросити людей на Ваш захід.Ви як автор афіші-реклами, будете запрошувати користуватися певним таксі у нашому місті.
МИСТЕЦТВО Переглянь виставку муралів , створених твоїми однокласниками. http://natalia1sobko.blogspot.com/p/blog-page_65.html
 Долучи свою роботу  до вже створених.
ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА Навчися виконувати просту комбінацію кроків "Польки"за зразком


Немає коментарів:

Дописати коментар

  ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ! Триває 32 навчальний  тиждень : " Все пов'язано з усім   ? " Промінчик грайливий заглян...