06.04.20

06.04


  Доброго ранку! Перед початком роботи на новому тижні щиро вітаю учнів нашого класу,які вчасно надсилали завдання та сумлінно їх виконували.Дякую Бурдіній Мирославі, Перепелиці Марії, Перепелиці Михайлу! Роботи цих учнів -повні,грамотно оформлені.Секрет успіху -дуже простий: виконувати завдання за день у повному обсязі і щодня їх всі разом надсилати для перевірки,нічого не лишаючи на вихідні.У суботу і неділю ти разом з родиною відпочиваєш без домашніх завдань!

Сьогодні працюємо за розкладом понеділка. МАТЕМАТИКА Розпочни роботу з повторення таблиці множення та ділення на 2 ,розв'яжи приклади 2 (Ст.87).Тепер ти готовий до роботи над  задачами (аналізу , розв'язання, складання). Попрацюємо разом над задачею 3 (Ст.87).Прочитаємо уважно і все уявимо.Для цього можна намалювати ,як я .Де більше комп'ютерів,у залі(жовті) чи у кабінетах(зелені)?.Скільки всього комп'ютерів у кабінетах, якщо у кожному 2,а таких кабінетів 6?.Залишилось порівняти кількість комп'ютерів у 6 кабінетах і залі.Як порівняти два числа? Правильно ,від більшого відняти менше.Отже,в тебе вийде таке оформлення задачі.Це -зразок.Запиши розв'язання задач 4 и 5 (ст.87) самостійно.
УКРАЇНСЬКА МОВА .Згадай.чи всі каліграфічні вправи ти виконав за 02.04? Тоді-до роботи.Розпочнемо з роботи над словниковим словом "РЮКЗАК".Запиши його каліграфічно,добери синоніми,склади речення з використанням 1 службового слова.Проведемо мовне дослідження у вправі 352 і вивчмио правило.Тепер ти завжди пам'ятай: "Службові слова пишуть окремо від інших слів у реченні."Запиши вправи 353 і 354.У вправі 354 будь уважним: деякі службові слова  вимагають зміни закінчень в іменниках : " Почепити над вікном, перед вікном"
ЧИТАННЯ.Перечитай казку І.Мацко  "Загублена писанка" ще раз і пройди тестування на платформі "На урок" до 07.04.2020 до 11.00.Ти побачиш,як уважно і вдумливо ти читав,як зрозумів події,їх послідовність та наслідки.
https://naurok.com.ua/test/join. Вкзуємо код від вчителя 620848 та прізвище,ім'я учня.Повтори тему ."Весна,весна,весняночка(ст.80-89) ,переглянь відео про створення писанок ,спробуй у вільний час.
МИСТЕЦТВО Тема нашого заняття : "Квіткові фантазії".Розглянь незвичайні картини на ст.88.У якому народному одязі  зображені красуні на картинах? Про віночок,як елемент народного костюма сьогодні ми і згадаємо.
Багато дівчаток у нашому класі мають віночки,обручі та стрічки з букетами квітів.Зроблені вони із штучних квіток та бутонів .А ми будемо створювати в техніці аплікації з паперу на аркуші картону.Приготуйте ножиці,клей,аркуш картону світлого тону та набір кольорового паперу. Раджу : квіти і листочки можна буде вирізати і з кольорових обкладинок зошитів, що стали тобі не потрібними.Працюй за порадами сторінки 89 підручника (якщо віночок хочеш повісити як картину на стіні),або за відео,якщо хочеш виготовиті об'ємну прикрасу



Помилуйся роботами своїх однокласників за минулий тиждень,знайди свою!

                     



 




Немає коментарів:

Дописати коментар

  ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ! Триває 30 навчальний  тиждень : "Подорожі у часі та просторі  " Добрий день, Любі хлопчики ...