29.04.20

30/04

                        Доброго дня ,любі діти та шановні батьки!
До Вашої уваги хочу представити роботи з дизайну -чарівні коробочки, які я побачила вчора .










Зверніть увагу.вже розпочато використання коробочки Владиком Колісником (для зберігання іграшки),Кирилом Сібірцевим (для повторення таблиці множення).Хто ще не зробив таку корисну річ,швидше долучайтесь до роботи!
 Працюємо за розкладом четверга швидко і результативно,бо попереду 3 вихідних дні (1,2,3 травня) і є гарна нагода зайнятись своїми улюбленими справами.
ЯДС Сьогодні ти вже відзначив показники погоди?Можеш поцікавитись у дорослих, які народні прикмети та поради люди застосовують у цю пору.
Подорожуємо сьогодні туди,де живе ось ця істота    :                                                   "Водою їхали пани,
на них срібні жупани.

                          Хоч жупани – лата на латі,

                           панам раді в кожній хаті."

Риби після зими мають весняні турботи.Де вони мешкають? І у річкових ,і у морських риб  навесні відбувається найважливіша пора.Прочитай про неі на ст.113 у підручнику та переглянь відео.


Попрацюй на ст.42 у ДЗ :напиши пам'ятку про те,чому не можна рибалити навесні та відкрий одну таємницю нересту щуки.

УКРАЇНСЬКА МОВА
Праюємо за слайдами презентації


В зошиті буде записано:1 Каліграфічна хвилинка (2 слова і 1речення) 2.Гра "Де чия дитина"(наприклад:вівця-ягня)3.Впр.370 4.Пояснювальний диктант.(Попрохай продиктувати когось із дорослих).5.Впр.371.Обов'язково вивчити правило на ст.103

ЧИТАННЯ  Дякую дітям, які вдома створили плакат.Плакат- це не просто малюнок за темою або загадки та прислів'я.Плакат- це заклик,звертання уваги на проблему,слушна порада.Ось найбільш вдалі роботи.


 

Сьогодні мова піде ще про один винахід людства.
Про велику повітряну кулю прочитаємо текст за В.Гончаренком .Знайди очима  і прочитай декілька разів усі імена,прізвища ,назву міста.Зверни увагу на такі слова: 

дивачать , дивовижа, навздогін.

Зараз ти готовий прочитати текст від початку до кінця.
Як ти гадаєш,чому на кулі був надпис ? А як по-іншому можна було назвати оповідання? Переглянь уважно відео ,спробуй відповісти на запитання.


Чекаю від тебе короткої розповіді у зошиті "Як я був на фестивалі.."(Підказую, у 1 класі ми всі брали участь у фестивалі української пісні,можна про щось своє розповісти) Повторіть всю тему ст.90-93,буде тестування.




ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА.Вигадай свій комплекс зарядки  або вправу з одним із побутових предметів.Можна надіслати відео.



Немає коментарів:

Дописати коментар

  ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ДІТИ та БАТЬКИ! Триває 30 навчальний  тиждень : "Подорожі у часі та просторі  " Добрий день, Любі хлопчики ...